Vår ekologiska, vegetariska lasagnemåltid (6x180g) Vår ekologiska, vegetariska lasagnemåltid (6x180g)

Vår ekologiska, vegetariska lasagnemåltid (6x180g)

€16.90
Not available
En komplett måltid (det är därför vi får skriva ”måltid” på förpackningen) gjord på linspasta, en aromatisk tomatsås med belugalinser och goda grönsaker som palsternacka, gul paprika, zucchini och lök. Tillsammans är belugalinser och linspasta en bra källa till protein och havreriset ger lång mättnad. Linspastan ger lasagnen en bra textur med lite lagom tuggmotstånd för små matäventyrare. Vi har kryddat lasagnen lätt med basilika och vitlök.

För att ditt barn ska få i sig viktiga essentiella fetter som omega 3 och omega 6 har vi tillsatt vår egna, kallpressade rapsolja från Gunnarshögs gård på Österlen.

Måltiden kommer i en Tetra Recart®-förpackning som har 80% mindre klimatpåverkan än en glasburk med lock. Läs gärna mer om detta på www.alexphil.se/info/klimatpaverkan/

Måltiden är en naturlig källa till protein. Protein är nödvändigt för att barnets benstomme ska växa och utvecklas normalt.

Mjölk- och glutenfri. Vegan-vänlig.

Rekommenderas från 8 månader. 6x180 g. Jämförelsepris 147,22 kr/kg.

Värm måltiden i kastrull eller i vattenbad, eller värm den på tallrik i mikrougn. Serveras i skål eller på tallrik. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp upp till 24 timmar. OBS! Förpackningen tål inte mikro.

Vi klimatkompenserar och stödjer SOS Barnbyars arbete för barn i nöd.

Ä-märkt. En märkning skapad av konsumentföreningen Äkta vara i syfte att hjälpa konsumenter hitta genuina och oförfalskade livsmedel.

Utvecklad och designad i Sverige, producerad i EU för Alex&Phil AB.

Available
Not available
.
Item ID:  3071

Recommended accessories for this item

Information